Kærligheds Pandekager med Hindbærskum

|By Ayoe Sine| Kager, No Bake - Uden Ovn, Pandekager, Valentinsdag

Kærlighedspandekager med Hindbærskum

Forberedelse: 20 minutes

Tilberedning: 30 minutes

Total Tid: 50 minutes

Antal: ca. 10-12 pandekager

Kærlighedspandekager med Hindbærskum

Jeg bager og bager og bager, men nogle gange har jeg bare lyst til at lave noget nemt. De sidste par dage har bloggen været lidt død, selvom jeg ønskede at lave en masse ting herop til Valentinsdag, så har det været sådan lidt sløvt med det. Der har været en del at se til med kage levering og jeg har været lidt små sløj. Men selvom man er sådan lidt ved siden af sig selv, så kan man jo godt tage sig selv i nakken og komme ud, af alt det der holder en nede. Forleden havde jeg feber, men måtte alligevel bage, sådan er det bare og jeg klager ikke. I dag har jeg haft fri og slappet lidt af og taget et af de der lange bade hvor man bare skyller al sygdom ud af kroppen. Efter mit lange bad, fik jeg bare lyst til at bage pandekager til Simon. I dagens anledning blev det så kærlighedspandekager. Det gode ved pandekager er at de er nemme at lave, de kræver en forholdsvis enkel ingrediens liste og ja de smager altid godt, både som de er og så selvfølgelig med lidt “Pimpet” skum, som her i denne opskrift. Det er altid skønt lige at bikse noget kærligt sammen til den man elsker.

Der er mange mennesker der siger de ikke har tid til at forkæle hinanden, men tiden er vel egentligt bare endnu en undskylning for ikke, at ville tage sig selv i nakken og “TAGE SIG TID”. 50 min og så kan du servere ganske lækre hjertepandekager på sengen med et kys af skum.

Bon Appetit

& Kærlige Kage Hilsner

Ayoe Sine Amélie

Ingredienser

    Pandekagedej:
  • 3 Store æg
  • 1 Spsk Rørsukker
  • ½ Vanille Stang
  • 2 Spsk Créme Fraiche (Fuldfed 30-38%)
  • 150g Sigtet Speltmel
  • 1g Bikarbonat (Baking Soda)
  • 1g Salt
  • 2g Bagepulver
  • 75ml Koldt vand
  • Saften af 1 Økologisk Citron
  • 3 Ægghvider (Stift Piskede)
  • 25g Smør til stegning
  • Hindbærskum
  • 150ml Piskefløde (38-40%)
  • 2 Spsk Rørsukker
  • ½ Vanille Stang
  • 75g Frosne Hindbær
  • 1 tsk Citron Saft
  • 50g Hakket Hvid Chokolade
  • 20 Friske Hindbær

Instruktioner

  1. Hindbær Skum:
  2. Pisk fløden med vanille og sukker til den er fast/stiv (ikke overpisket.)
  3. Mos de frosne hindbær og hak den hvide chokolade. Vend hindbær, citronsaft og chokolade i flødeskummet, til det er blandet helt sammen. Lad det stå overdækket på køl til senere.
  4. Pandekagedej:
  5. Pisk 3 hele æg med rørsukker, vanille, créme fraiche, speltmel, bagepulver og bikarbonat. Tilsæt væske (vand/citronsaft) løbende under stadig piskning.
  6. Pisk 3 æggehvider stive og vend dem med kærlig hånd i pandekagedejen, til den er tyk og luftig.
  7. Varm en pande med rigeligt smør, brug en sprøjtepose/pandekage pen til at tegne et hjerte omrids med dejen og fyld så mere dej i midten af dette. Lad pandekagerne stege til de er gyldenbrune på hver side. Gentag til der ikke er mere dej tilbage.
  8. Dekoration:
  9. Fyld en sprøjtepose med hindbærskum og sprøjt langs kanten af pandekagen og i midten. Lig herefter den næste pandekage ovenpå og gentag fyldning, lig nu den sidste pandekage ovenpå og pynt med skum, hindbær og hvad du ellers lyster.
  10. Voila! Lækre Pandekager med Hindbær Skum & Kærlighed… Bon Appetit

Noter

http://ayoesine.dk/2012/02/11/kaerlighedspandekager-med-hindbaerskum/

 

0 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *






Comment *